Per ongeluk naar bed met de tweelingzus van je vriendin… Zou het?

Per ongeluk naar bed met de tweelingzus van je vriendin… Zou het?

Je hoort wel eens een verhaal op de radio waarvan je denkt; “Nee joh, dit kan niet waar zijn” Of “Dit is best wel ($#%@&) gênant. 

Nou wij kunnen je vertellen, dit had Patrick ook. Hij vertelde zijn verhaal bij Mattie en Marieke op Qmusic. Zij vroegen mensen: Welk geheim heb jij voor je partner? Dit verhaal van Patrick (die geen Patrick heet) haalde toch wel de top van bizarste verhalen 🤯

OEPS… DE VERKEERDE

Patrick had in het verleden een vriendin die de helft van een tweeling was. Er werden door zijn vrienden natuurlijk altijd wel grappen gemaakt. 2 voor de prijs van 1 of heb je het nooit met de verkeerde gedaan. Euuhh… ja..  Na een avondje stappen kwam hij in dronken toestand thuis in het huis van zijn vriendin maar ging hij de verkeerde slaapkamer binnen, waarna hij, naar eigen zeggen 😉 zonder dat hij het in de gaten had, op de tweelingzus van zijn vriendin kroop. De tweelingzus was op haar beurt naar eigen zeggen ‘zo moe’ dat zij niet door had dat het niet haar vriend was die de slaapkamer binnenkwam, maar die van haar zus.

Bekijk de video op Insta via deze link!

You may like