Tip van flip de Netflix tip; DAHMER Monster: The Jeffrey Dahmer Story

single-image

“Ik ben anders dan alle anderen. Er is iets mis met mij, denk ik.”

Nou… Dat denk ik ook 😉

 

 

Afgelopen week dropte Netflix een nieuwe true crime-serie. De serie scoort een tien op schaal van één tot fucking luguber. Deze docu vertelt het verhaal van één van de meest beruchte Amerikaanse seriemoordenaars ooit. Deze misselijkmakende serie staat wel in de eerste week al op nummer 1 van best bekeken series in Nederland. 

Het waargebeurde misdaaddrama gaat over het leven van Jeffrey Dahmer, beter bekend als het Milwaukee Monster. Deze vent beroofde tussen 1978 en 1991 beroofde Dahmer 17 verschillende jonge mannen op een gruwelijke wijze van het leven. Nee, dit was niet alleen vermoorden, het moest meer, met ‘alleen’ moord was hij namelijk nog niet voorzien in zijn behoeftes. Hij had in ieder geval wel zelfkennis met zijn uitspraak; “Er is iets mis met mij

Dahmer was vooral gericht op minderjarigen en mannen van kleur. Deze jongens vermoorde hij, zaagde hij in stukken en bewaarde hen vervolgens in zijn koelkast of vriezer of dumpte de lichamen in een vat met zoutzuur. Later bleek dat hij ook delen van zijn slachtoffers op at. Hier krijg je toch al de krampen van?

En als je dacht dat dat alles was, Forget it! Deze fijne vent kon ook gewoon een gaatje boren in een schedel van een slachtoffer en volgieten met heet water en zoutzuur. Hoe verzin je het? Op deze manier creëerde hij zijn eigen hersendode sekslaven. Voor even dan, want deze mannen stierven na een paar dagen..

 

Benieuwd geworden naar deze krankzinnige vent? Check hieronder de trailer. Maar geloof me, het is geen ontspannend avondje op de bank.

 

 

 

You may like