Zo scoor je pareltjes op Vinted!

single-image

Nieuwe kleding, schoenen of accessoires met de kaartjes er nog aan of tweedehands vintage items, je koopt en verkoopt ze via de app van Vinted. Van dure merken zoals; Chanel, Burberry tot minder dure merken zoals; Scots & Soda, de Zara of Costes. Maar hoe scoor je die pareltjes nu het beste?

Zo scoor je de pareltjes;

1; Klik op het tabblad ZOEKEN, typ hier de naam van je favo merk in.
2; Naast de naam van het merk zit een knop met volgen, klik hier op om je favoriete merk op te slaan.
3; Naast de zoekblad zit een vlaggetje, zorg dat je op dit vlaggetje klikt zodat ie groen wordt. Zo onthoudt Vinted dit merk nog beter.
4; Vul nu de belangrijkste filters in; Maat, Staat, Sorteren op; Prijs: laagste eerst.

5; Scroll nu lekker door alle items heen en indien je een item leuk vindt sla hem dan op. Dit doe je door op het hartje te klikken onder het item.
6; Ga nu naar je eigen profiel en klik op MIJN FAVORIETEN. Hier vindt je de items waarbij je op het hartje geklikt hebt. Je krijgt nu ook een melding als je favo item in prijs verlaagd is of verkocht is.
7; Om je item voor een betere prijs te krijgen dan de vraagprijs, kun je een bod doen. Hiermee kun je onderhandelen over de perfecte prijs. Persoonlijk vindt ik dit geweldig om te doen! Zo scoor je het tofste item voor de laagste prijs (en kan je weer meer dingen kopen haha).
8; Naast merken kun je ook verkopers volgen, dit is echt een belangrijke tip! Zo krijg je een melding als er een top item verschijnt & zo ben je er als eerste bij!

Lieve Femmes,

Heel veel shop plezier toegewenst via Vinted!

Liefs,

You may like