Wijn drinken en ervoor betaald krijgen! Solliciteren kan nu!

Wijn drinken en ervoor betaald krijgen! Solliciteren kan nu!

Ook zo gek van wijn? En altijd nieuwsgierig naar andere smaken? Dan is deze baan misschien echt wat voor jou! Wijn drinken en er nog voor betaald krijgen ook. Wij zijn benieuwd naar de werktijden 😉

Geld verdienen met wijn drinken: Hoe dan? Het klinkt bijna te mooi om weer te zijn, maar de wijnregio Rueda zoekt een ‘winefluencer’. Wat moet je doen? Dat leggen we je zo uit. Wat je ervoor terugkrijgt? Veel wijn, leuk geldbedrag en een reisje naar de Spaanse zon! 

 

Oké, klinkt helemaal of de functie bij je past. Maar ben je naast een fantastische wijndrinker ook nog is handig met social media? Dan zou ik zeggen, deze functie is op jou lijf geschreven! De mooie wijnregio Rueda zoekt namelijk iemand die het wijngebied in 2022 wil vertegenwoordigen en op de kaart wil zetten op social media. Dus eigenlijk zit je achter je laptop wijn te drinken en mooie kiekjes te schieten. Als Rueda Winefluencer ontvang je een winefluencer pakket (we verklappen het vast; dit bevat wijn, veel wijn), kom je volop in de schijnwerpers én ontvang je een bedrag van maar liefst €5.000! Moeten we nog meer vertellen?

Intresse gewekt? Zo geef je jezelf op!

Wijnregio Rueda daagt jou van 20 t/m 24 september uit om jouw liefde voor Rueda wijnen te delen op Instagram. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de content, jouw persoonlijke touch en natuurlijk je pakkende post. Er is geen limiet aan het aantal posts dat je kunt plaatsen. Kijk hier voor de voorwaarden. Tag je vriendinnen en overtuig die jury!

Stuur je wel even een leuk kiekje door?

 

 

 

 

You may like