Waarom chaotische mensen de leukste zijn

single-image

Afspraak vergeten, te laat komen, je huis een bende, meer kleding op de grond dan in de kast. Aanrecht vol met vaat terwijl de vaatwasser 1 meter verder is.  Ordners? Wat zijn dat? Agenda? Moet ik daarin tekenen?

But nothing on the sleeve je bent gewoon de leukste!

Het is namelijk nooit saai met jou! Mensen kunnen wel zeggen dat het een slechte gewoonte is en ja dit kan het soms ook zeker zijn. Maar je kunt niet altijd 6 gooien. Je bedenkt spontaan iets en dan gaat het gebeuren ook, of het nu die nieuwe tas, jas, plant is, je moet het hebben en dezelfde dag nog. Ach ja, achteraf spijt? Tegenwoordig kan je alles terugsturen en zelfs achteraf betalen 😉

Spontane acties daar hou je van! Als je al een agenda hebt dan bekijk je deze af en toe en als je denkt dat je wat anders moet doen dan in je agenda staat! Yo go girl!

Ook ben je enorm flexibel! Jou krijgen ze niet gek. Je bent gewend om in een beetje chaos en rommel te werken dus een paar veranderingen draai jij je hand niet voor om. Lukt het niet zoals je wilt, never mind dan doen we het gewoon anders! Heerlijk toch.

Creatief, door de chaotische dingen waar jij je mee bezig kan houden doordat je misschien net iets onhandig hebt gedaan ben je een genie in het bedenken van oplossingen. Weet je en meestal komt dit wel goed! Zo niet dan toch.

Maar….. chaotische mensen zijn vooral ook lekker aan het genieten. Terwijl andere naar je kledingkamer kijken en denken, hoe dan? Ben jij al bezig met appen wie er zin hebben in een drankje.

Dus al met al… wanneer iemand zegt dat rommelig en chaotisch niet oké is dan kan jij zeggen. Ik ben gewoon een verschrikkelijke creatieve genie en eigenlijk gewoon de LEUKSTE

You may like