Voor €8 miljoen ben je eigenaar van dit privé-eiland midden op Curaçao

Voor €8 miljoen ben je eigenaar van dit privé-eiland midden op Curaçao

Altijd al gedroomd van je eigen privé eiland? Dan hebben wij goed nieuws; op Curaçao het laatste onbewoonde eiland van Curaçao te koop!

Het tropische eiland heet Isla di Yerba en is maar liefst drie hectare groot. Ook is het toegestaan er je eigen villa op te bouwen en krijg je er een kavel aan de vaste wal bij voor parkeergelegenheid en een aanlegsteiger (want ja, die zul je toch echt nodig hebben..). Mocht je net zoals wij fan zijn van de serie Hai Society dan heb je hem waarschijnlijk al voorbij zien komen (in de aflevering over Curaçao).

Dit geweldige eiland is het laatste onbewoonde eiland van het Nederlandse Koninkrijk waarop nog gebouwd mag worden. Sterker nog, het is ook toegestaan het eiland te ontwikkelen met maximaal tien villa’s. Daar waar eerder nog geen vraagprijs genoemd werd nu dus wel; $ 8.800.000 (oftewel €7.978.000)

Check de (promo) video hieronder en droom even weg. Wij zijn wel heel erg benieuwd wat jij met die eiland zou willen doen (mocht je het geld winnen of kringen).

You may like