Heb jij je cadeau al in huis?! Wij delen 7x de leukste vaderdag cadeaus!

single-image

Het is bijna weer vaderdag. Ik vindt dit persoonlijk altijd moeilijker dan moederdag. Want wat vinden mannen nou echt leuk? Is dit echt het biertje of dat ene gereedschap waar wij nog nooit van hebben gehoord? Mocht je geen idee hebben wat je moet kopen voor vaderdag, check dan hieronder onze suggesties. Mocht je zelf nog een geniaal idee hebben, stuur dan zeker even een berichtje, want wij moesten ook even zoeken!

We hadden het over gereedschap gehad toch? Naja, deze kennen we allemaal wel. Het is recht of het is recht. Mocht jou papa een klusser zijn, dan zit je goed. Papa zal trots zijn met deze waterpas. Deze is hier te bestellen voor €13,50

Is jou vader ook gek op een borrel? Hier een voorbeeld met whiskey maar is ook in andere varianten verkrijgbaar. Wij waren vooral al fan van de toffe fles! Deze is hier te bestellen en €35,95 tenzij je heel veel gekke extra’s wilt.

Nu we toch over op de alcohol zijn, een bijpassend glas is dan natuurlijk helemaal top. Dus bij deze; hier te bestellen voor €12,95

Mannen zijn handig word er altijd gezegd. Ik heb mijn twijfels, maar voor de veer in hun reet zeker de moeite waard. Deze sleutelhanger is  hier te bestellen en €4,95, koopje toch?

Gescheiden ouders, is tegenwoordig heel normaal. Wil jij je “bonus” papa toch ook een klein presentje geven? Dan is dit misschien wel de juiste. Klik hier om te bestellen en voor €12,90 toch een leuk cadeautje.

Is papa toch niet zo van de sterke drank of bier, maar meer van de wijn? We’ve got it. Nog leuker, de fles zit opgesloten in een houten contructie, zodat papa eerst zijn handvaardigheden zal moeten gebruiken om de fles te openen. Zal mama ook blij mee zijn ;). Nieuwsgierig? of wil je dat gewoon voor iemand anders bestellen? Klik dan hier en voor €29,95 in huis.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je vader niet van drank houd. Naja het kan. Dan is deze geschenkset zeker leuk om te geven. En je kan er nog een persoonlijk berichtje aan toevoegen, Even een momentje voor zichzelf. Hier te bestellen en €20,95.

Zijn jullie geslaagd? Laat het ons weten! Wij hebben ons vaderdag cadeau in ieder geval al besteld 😉

Liefs, Femmes

You may like