Wijnen, wijnen, wijnen! Dichtbij, slapen en drinken in een wijnvat.

Wijnen, wijnen, wijnen! Dichtbij, slapen en drinken in een wijnvat.

Ben jij ook zo gek op wijn, zo gek dat je zelfs in een wijnvat kan slapen? Dan zijn deze locaties helemaal geschikt voor jou! Niet teveel drinken, dan kan je de volgende dag in ieder geval nog herinneren waar je bent geweest 😉

 

Hotel De Vrouwe van Stavoren.

Dit hotel ligt gewoon in Nederland en heeft meerdere wijnvaten waar je uit kunt kiezen. Het wijnvat welness met sauna lijkt me wel wat. Hier kan je best een weekendje vertoeven, ze verhuren fietsen (lijkt me ook beter aangezien je gaat wijnen) en er zijn genoeg leuke dingen te doen in de omgeving van Stavoren. Mochten jullie er geweest zijn en nog tips hebben, je weet ons te vinden!

De naam zegt het al “schlafen im-weinfass” Dit hotel ligt in het zwarte woud ongeveer 5 uur vanaf Utrecht. De wijnvaten beschikken bijna over alles, een lekker bed, verwarming en een adembenemend mooi uitzicht. Douchen kan je alleen in de boerderij, maar ach, met het uitzicht en een glas wijn in je hand, lijkt me dit geen probleem.

Oostenrijk, Karinthië

Voordeel; je hond mag mee! De beroemde stad Velden ligt om 7,5 km afstand, hier kan je naartoe fietsen maar ook met de boot. Wil je liever wandelen? Het fantastische bos “Rauschelesee” is dichtbij. Daarna kan je lekker uitgeteld voor je wijnvat gaan zitten.

Het landgoed van La Ferme des Denis ligt midden in de Crozes-Hermitage wijngaarden in Frankrijk. De wijnproeverijen in het nabij gelegen domein zijn inbegrepen bij de prijs! Doen, doen, doen!

Leifers, Italië

Oee… heerlijke wijnen en uit Italië. Ook in de omgeving hier is veel te ontdekken. Bijvoorbeeld de kabelbaan naar Oberbozen of een dagtocht naar Bolzano. Bij terugkomst heerlijk genieten van het zonnetje met een perfecte Italiaanse wijn en niet te vergeten, pizza. Ik stem voor!

You may like