Podcast tips voor ambitieuze vrouwen!

single-image

Podcast zijn de trend van dit moment! Het ideale is dat je ernaar kunt luisteren terwijl je heerlijk languit op de bank ligt of een wandeling met je hond maakt. Zelf luister ik graag als ik aan het schoonmaken ben of als ik in de auto onderweg naar mijn werk ben. Deze momenten doe je toch even ”niets” en ik probeer ook deze momenten altijd te benutten. Dus hoe ideaal is het als op deze momenten jezelf kunt ontwikkelen, de 3 podcast die je echt niet mag missen op het gebied van zelf ontwikkeling deel ik graag met jullie! Veel lees & luisterplezier toegewenst!

MIJN ABSOLUTE FAVORIET;

DE THIJS LAUNSPACH PODCAST
In deze podcast gaat psycholoog Thijs Launspach in gesprek met gasten over stressmanagement, persoonlijke leiderschap en mentale gezondheid. Naast deze podcast kun je hem kennen van zijn boeken; Werk kan ook uit. Maar ook Werken met Millennials, Fokking druk, Het Millennial Manifest & Quarterlife. 

DE AANRADER MET ALLES OVER JE BRAIN;

BRAIN BALANCE PODCAST BY CHARLOTTE LABEE Charlotte leert je in deze podcast alles over je hersenen! Als neurowetenschapper geeft ze je op een prettige manier inzichten en tips over het opnieuw inrichten van je hersenen. Ze behandeld thema’s zoals; beter slapen, energieker opstaan, ADHD of altijd maar aan staan gaat.

DE PODCAST VAN HET QUOTE 500 TEAM

MAKE THE CALL, QUOTE 500
De podcast waarin het Quote team met jonge topondernemers praat over keuzes maken. En over hoe deze keuzes hebben geleid naar de grootste successen ooit! Ze bespreken alles wat zij op deze reis naar succes tegen kwamen. Een zeer interessante podcast die zeker de moeite waard is!

You may like