Wist jij dit? “Dubbele functie op kruidenmolentjes”

single-image

Ik geloof dat iedereen misschien wel 10 verschillende kruidenmolentjes in de kast heeft staan. Zelf gebruik ik denk ik wel iedere dag kruiden. Maar gewoon hup, hup over het eten heen en klaar. Maar… wat ik niet wist, is dat er een functie op het molentje zit. Ik ben erg benieuwd of jullie dit wel wisten!

Het blijkt namelijk dat er bij meerdere merken, 2 verschillende maalstanden zitten. Door de dop uit te trekken krijg je een grovere maling dan wanneer je dit niet doet.

`Dus sinds kort, wanneer ik denk dat ik iets grovere peper over mijn biefstuk wil, weet ik nu hoe het moet! Soms moet je ergens wat later achter komen, maar goed, beter laat dan nooit!

Mochten jullie nog meer leuke weetjes hebben? Laat het ons weten!

You may like