Ook zo gek op een berenklauw met pindasaus? Zo maak je hem zelf!

Ook zo gek op een berenklauw met pindasaus? Zo maak je hem zelf!

Zo jammer, dat ze de berenklauw, berenhap of hoe ze het overal ook noemen, niet in de supermarkt te verkrijgen is. En om nu iedere keer te gaan bestellen, is misschien ook wat overdreven. Dus vonden wij het tijd om de berenklauw zelf te maken. Nog leuker, deze kan ook nog eens glutenvrij.

Wat heb je nodig?

  • 500 gram rundergehakt
  • 2 grote uien
  • Peper en zout
  • Gehaktkruiden (let goed of deze glutenvrij zijn)
  • 1 ei
  • Satésaus
  • Voor de topping; gefrituurde uitjes (als je hem glutenvrij wilt maken moet je deze helaas skippen)

 

TIP VAN FLIP 😉

Maak je satésaus nog lekkerder door er wat chilipoeder, ketchup en ketjap manis(glutenvrije ketjap manis) aan toe te voegen!

 

AAN TAFEL & EET SMAKELIJK!

You may like