Onrust?! Door deze vijf manieren krijg je weer rust in je hoofd!

single-image

Je hebt chaos in je hoofd, misschien heb je wel last van je buik of heb je continue hoofdpijn. Je lichaam geeft vaak uit zichzelf je grenzen aan maar als ik even naar mijzelf kijk dan laat ik deze signalen niet binnenkomen. De afgelopen tijd ben ik bewust bezig om juist die signalen wel binnen te laten komen. Wat voel ik nu echt en bij welk signaal moet ik een interventie (klinkt heftiger dan het is overigens) doen. Soms moet ik gewoon even zonder telefoon een rondje met mijn hond gaan wandelen of even mediteren voor het slapen gaan. Wil jij ook meer rust en overzicht in je hoofd? Met deze 5 manieren gaat dat sowieso lukken! Veel succes topper! Liefs, Nadine

  1. Ontvolg mensen die je geen powerful, geïnformeerd of geïnspireerd gevoel geven. Op Facebook, Instagram en ook in real life.
  2. Zorg ook m.b.t. voeding goed voor jezelf. Dit heeft direct gevoel op hoe je je voelt.
  3. Hou je sociale kring klein. Wees selectief in het uitkiezen van je vrienden, het aantal familie leden waar je een actieve band mee onderhoudt.
  4. Take a break. Ga een dagje of weekendje weg of boek een heerlijke ontspannen vakantie. Geniet van de waaiende wind, het stralende zonnetje en vergeet even al je zorgen.
  5. Leef in het heden. Onthou dat je het verleden niet kunt veranderen maar het heden wel kunt vormgeven. Hou je hoofd in het heden en denk niet teveel na over het verleden. Focus daarnaast op de dingen die waar je wel invloed op hebt.

You may like