Nog op zoek naar een toffe grote kamerplant? Lidl verkoopt ze deze week weer!

single-image

Heb je nog wel een hoekje in huis waar een perfecte grote plant kan staan? Pak die kans! Vanaf woensdag heeft de Lidl te gekke kamerplanten, voor maar 19 euro, koopje toch?

 

De Alocasia of te wel, de olifantsoor of Reuzentaro genoemd. Het is een hele mooie eyecatcher, maar zeker niet de makkelijkste kamerplant. Belangrijk om te weten; deze plant staat graag in het licht, het liefst minimaal vijf uur per dag. De Olifantsoor groeit van nature naar de zon toe, draai de plant daarom met enige regelmaat een kwartslag.

De monstera plant. Ook wel bekend als gatenplant, is een kamerplant die goed te verzorgen is. De Monstera staat het liefst op een plek in de (half)schaduw. Door de makkelijke verzorging is de monstera ook een populaire plant in vele kantoorruimtes. Je zou zeggen dat je deze bijna niet dood kan laten gaan toch?

De Pachira plant. Of gewoon de “geldboom”, is een makkelijke kamerplant voor thuis. Geef de je geldboom eens in de drie weken een flinke slok water! Makkelijk!

De Ficus plant. Zijn al jaren zeer populaire kamerplanten. De plant is populair door de vele soorten en maten die er zijn. Zorg ervoor dat de grond altijd licht vochtig is en zet de plant op een plek met veel indirect licht.

Zie hieronder de folder, wij hebben in ieder geval ons best gedaan om het beestje bij de naam te noemen 😉

You may like