Met deze items maak je je tuin zomerklaar!

single-image

Ook zo een zin in de zomer? Maar staan er overal nog dode planten en wil je je tuin toch weer wat leuk aankleden? Hieronder wat toffe items die in iedere tuin leuk staan! Zo kan jij straks heerlijk in je ligbedje in de tuin liggen, welke nog gezellig is ook!

Alle items kan je bekijken door op de foto te klikken.

Ik vind deze hangaap echt fantastisch. Een leuke eye-catcher voor een leuk bedrag van 7 euro! Wil je deze ook in je eigen tuin? Klik dan op de foto.

Bij zomerse temperaturen, kan de bbq natuurlijk niet missen. Met deze toffe tafel bbq kan jij lekker met vrienden genieten van het zonnetje en een lekker hapje!

Als je de ruimte en mogelijkheid hebt dan is deze hangmat ideaal! Zonnebrand op en bakken maar! Voor 23,95 kan jij al heerlijk liggen.

Een buitenkleed, ideaal en staat altijd erg gezellig. Gewoon op je blote voeten naar buiten. Te bestellen voor 39,- en je tuin word steeds mooier!

I love it, I love it, I love it! Zelf ben ik helemaal fan van palmbomen en deze mag je dan ook niet missen in je eigen tuin! Ziet er gelijk weer gezellig uit en kan zelfs in de winter buiten blijven staan. Deze is 76 euro en 130cm groot, je kan ook voor een kleinere variant kiezen van 80 cm. dan is de palm iets goedkoper, 35,96.

Een tof vogelhuisje! De vogeltjes fluiten weer, hoe leuk is het dan dat ze ook nog is een leuk plekje hebben bij jou in de tuin! 22,95 dan is die voor jou 😉

Ben je gek op plantjes en potjes? Dan is dit gerecyclede plantentafeltje erg leuk! H 28 x B 58 x D 15 cm. 14,95, leuke potjes erop en klaar!

Nog lekker buiten zitten, maar word het al donker? Deze solar lampjes staan super gezellig en geven warm licht. 6,- per stuk dus 4 kan ook 😉

Het word heet! Met deze stokparasol is er voor iedereen die toch een beetje uit de zon wilt een plekje. Voor 59.99 kan je zowel in de zon als in de schaduw zitten.

Deze tafelklem kan je helemaal zelf inrichten, bijvoorbeeld met plantjes, de hangaap van het begin, lampjes. Genoeg mogelijkheden en het staat erg gezellig!

Natuurlijk kunnen we nog veel meer leuke items neerzetten! Maar voor nu ben je al een heel eind op weg naar een zomer tuin! Mocht je nog toffe items tegenkomen en met ons willen delen, dan mag dit natuurlijk altijd! We zijn benieuwd naar jullie tuin!

You may like