Met deze dagelijkse make-up routine start jij iedere dag fabulous!

single-image

Op social media zie je vaak de mooiste, snelste en beste make-up routines voorbijkomen. Om deze goed na te kunnen doen moet je meestal een zeer getrainde make-upper zijn. Maar hoe zorg je ervoor dat je er natuurlijk (niemand wil er nep uitzien) maar toch fabulous uitziet? Wij nemen je in een paar stappen mee in een makkelijke maar prachtige dagelijkse make-up routine! Succes ladies!

STAP 1; Dagcrème en primer
Breng eerst een dagcrème aan on je huid te hydrateren. Breng daarna een primer aan zodat je make-up goed blijft zitten en om goede basislaag voor je make-up te leggen.

STAP 2; Foundation
Ga voor een natuurlijke kleur, niet te donker en niet te licht. Mocht je dit moeilijk vinden laat je adviseren in de winkel.

STAP 3; Concealer
Werk je puistjes, builtjes en andere onzuiverheden hiermee weg. Gebruik hem daarna onder je ogen, op je neusbrug en een beetje op je kin. Hiermee high light je deze delen van je gezicht!

STAP 4; Bronzer
Contour met de bronzer subtiel je gezicht. Breng het aan op onder je jukbeenderen en aan de zijkanten van je voorhoofd. De bronzen zorgt voor wat warmte in je gezicht.

STAP 5; Highlighter
Om fabulous voor de dag te komen mag een heerlijke highlighter natuurlijk niet ontbreken. Breng hem aan op je jukbeenderen, onder je wenkbrauw, op je cupidoboog en aan de bovenkant van de neusbrug.

STAP 6; Oogschaduw
Je kunt natuurlijk iedere kleur kiezen die je maar mooi vindt. Zelf ben ik fan van goud omdat het mooi bij mijn bruine haar past en omdat er een subtiele glitter in zit!

STAP 7; JE WIMPERS
Kies een mooie mascara met volume. Of kies voor gemak en luxe (zoals ik) en ga voor wimperextenstions.

STAP 8; WENKBRAUWEN 
Haal allereerst een watje met make-up remover over je wenkbrauwen om ervoor te zorgen dat ze niet lichter kijken door de foundation laag. Borstel ze mooi door en teken ze daarna bij met een wenkbrauw potlood of stift. Je kunt ook kiezen voor een gel (in evt. een bruine kleur) om ze mooi in vorm te houden.

STAP 8; LIPPEN
Ik ben niet zo van de heftige lippen daarom kies ze vaak voor om na mijn make-up routine mijn lippen in te vetten met vaseline zodat ze er mooi verzorgd uit blijven zien. Je kunt ook voor een heerlijke shiny lipstick gaan!

STAP 9; FIXING SPRAY
Om je prachtige make-up de gehele dag mooi op zijn plek te laten zitten kies ik altijd voor een fixing spray. Of spray ik heel slecht
haarlak op zijn gezicht dat werkt ook overigens heel erg goed!

Ik ben benieuwd wat jullie van deze make-up routine vinden! Mochten jullie nog een stap missen of een hulp kunnen gebruiken laat het mij dan vooral weten! 

You may like