Mag ik rennen? Deze momenten uit first dates zijn hi-la-risch!

Mag ik rennen? Deze momenten uit first dates snap je niet.

Wanneer was jou laatste date? De eerste keer dat je iemand zag? Spannend, leuk of verschrikkelijk. Ontdekken wat voor vlees je in de kuip hebt. Maar bij het zien van deze filmpjes was ik sowieso al 3x weggerend! De meest ongemakkelijkste momenten om naar te kijken zijn toch eigenlijk ook de leukste?

 

 

 

 

1. Mij kan je opvegen! “Hier wordt je toch bloedgeil van”.

2. Dé essentiële vraag; proppen of vouwen. Hoe dan? Ik zou zeer benieuwd zijn naar haar andere essentiële vragen.

3. “Fifty shades” de film kon ik van genieten, dit gaat me net een stapje te ver.

4. “Ik ga je pakken…!!” Haha hij heeft zin en zij een opening.

5. Hij draagt vast altijd zwarte kleding, past bij zijn gevoel voor humor

6. Geen tekst nodig, filmpje zegt genoeg!

 

 

 

RENNENNNNNNNNN

You may like