Jolie (22) werkt als webcammeisje

single-image

Ingezonden door: Anoniem
Namen zijn i.v.m. Privacy vervangen.

Ik ging studeren in Arnhem en op ging direct op kamers. Mijn ouders hadden het niet zo breed. Geen probleem, ik moest gewoon een bijbaantje vinden. Maar het liefst wilde ik me volledig focussen op mijn studie en zo min mogelijk werken. Wat ga je dan doen? In de horeca werken voor €6 per uur? In het begin hoefde ik nog niet te werken, ik had aardig wat apart gezet van al het oppassen en de krantenwijk. Ik had 3 huisgenootjes, waarvan 2 er wekelijks 3 dagen in de kroeg zaten en 1 veelal op haar kamer. In mijn eerste week had ik wel zin in een wijntje en dacht bij mijn huisgenoot naar binnen te lopen of ze misschien ook zin had in een drankje. Ik deed de deur open en we schrokken geloof ik beide. Ik zag haar op bed liggen in sexy lingerie met een laptop. Ik wist niet hoe snel ik de deur weer dicht moest doen.

Wat was dit? Was ze aan het Facetimen met haar vriendje? Een uur later werd er op mijn kamerdeur geklopt en dit was mijn FaceTime girl. “Sorry voor wat je zojuist gezien hebt, die andere meiden komen nooit zomaar binnen” Nu je het toch weet, ik verdien mijn geld als webcam meisje en doe dit ongeveer 3 keer per week een uurtje of 4 in totaal. Hierdoor kan ik mijn huur betalen, kleding kopen en eten.” Ergens werd ik meteen enthousiast, want ik wilde ook wel zo’n een baantje! Maar of ik die branche wel zo leuk vond.. Ze had door dat ik geïnteresseerd was en vertelde me er alles over. Het was allemaal niet zo spannend zei ze…

Ik ben me de volgende dag gaan verdiepen in een aantal sites, welke veilig waren, waar zij op zat, hoe het zat met de verdiensten. Toch had ik nog een aantal vragen en aan wie kan je die beter stellen dan aan je huisgenoot? We hadden een heel open en fijn gesprek. Tot ze voorstelde; “doe anders een keer met me mee, dan weet je hoe het in zijn werk gaat”

Zo gezegd zo gedaan. De eerste keer was wel wat ongemakkelijk. Een man die klaarkomt door ons. Ik was ook vrij onzeker, wat moest ik doen, of juist niet. Al vrij snel kon ik mij hierover heen zetten en maakte ik mijn eigen account aan. In het begin vergt dit wel wat tijd, want je moet op zoek naar mannen. Nu heb ik er soms 8 tegelijk die op de webcam aan het kijken zijn. Ze kunnen ook privé en dan doe ik vaak net iets meer, maar goed ze betalen wel per minuut. Dus ja, ik gaf een striptease, bevredigde mijzelf en kon me in de mooiste lingerie kleden. Maar ja… mijn studie betaalde ik wel af en had geen lening nodig.

Ik werd er steeds beter in, mijn netwerk werd groter, dus mijn omgeving begon vragen te stellen. “Alweer een nieuwe broek? Waar doe je het toch allemaal van? Mijn beste vriendinnen weten van de situatie, de een reageert er anders op dan de andere, maar het word gerespecteerd.

Of ik dit over 10 jaar nog doe? Nee! Het is nu makkelijk geld verdienen om mijn studie te betalen, maar ik geloof ook dat ik een beetje mazzel heb gehad met mijn huisgenoot die al volledig in dit wereldje zat.

You may like