Je puisten zeggen meer dan je denkt!

single-image

Sta je ‘s morgens lekker je ochtendritueel te doen, zie je ineens een unit van een puist zitten. PANIEK! Laat je daar nu A; echt geen tijd voor hebben en B; het ziet er gewoon echt niet uit. Het eerste wat je wilt doen is knijpen en maar hopen dat het leed meevalt. De plek van de puistjes zegt meer over je gezondheid dan je weet. Tell me more!

Puisten op je neus

Puistjes op je neus kan te maken hebben met een slecht dieet, problemen met je darmen (constipatie en een opgeblazen gevoel), of een slechte bloedsomloop. Maar meestal heeft het echt met je eten te maken, vandaar die mee-eters op je neus ­čśë

Puisten op je voorhoofd

Een hele fraaie zone wat te maken heeft met je slaappatroon, haarproducten en weer die voeding. Dus zorg dat je voldoende slaap krijgt en voldoende water drinkt. Mocht dit toch niet werken check dan je haarproducten eens, wil ook nog wel eens werken.

Puisten op je wenkbrauwen

Als de boel verstop zit of je hebt last van schilfertjes, dan zou het zomaar is aan je inname kunnen liggen. Hier hebben we het weer; voedsel. O, alcohol ook niet vergeten. Dus mocht je hier geen last van hebben; neem nog een lekkere versnapering.

Puisten op je oren

knoop dat maar in je oren! Dit heeft ook te maken met stress en misschien ook nog wel je telefoon. Bacteri├źn hopen zich lekker op en hoppa weer een unit erbij. Tip van flip; maak je telefoon wat vaker schoon of kijk eens naar je haarproducten.

Puisten op kin

Hallo hormonen! Is het weer zover, je maandelijkse periode? Dikke kans dat er dan zo een rakker komt opduiken. Meer last van pukkels rond je kaaklijn? Trommel dan een vriendin op voor een heerlijk dagje sauna of boek een vakantie!

Puisten op je wangen

Weer die telefoon, misschien je make-up kwasten een keer vervangen? Zorg vooral dat je goede reinigingsmiddelen hebt!

You may like