Je hebt bijzonder en je hebt bizar, deze huizen hebben het allebei!

single-image

Kan jij ook de hele tijd op funda kijken of er nog pareltjes voorbij komen? Deze huizen zul je er niet zo snel op vinden maar zijn wel de moeite waard om te bekijken. Waar zou jij willen wonen?

Dit huis van maar liefst vijf verdiepingen zit vast aan de zijkant van een klif in Australië. Via de bovenste verdieping kom je in de garage waar je je auto’s kan neerzetten. Je kan kiezen of je met de lift of gewoon met de trap naar de andere verdiepingen wilt. Gelukkig heeft het huis 3 badkamers dus ver hoef je nooit te lopen. De laatste etage is een open dek, waar je heerlijk van het uitzicht kan genieten.

 

Weer een huis gebouwd in een rots maar dan op een iets andere locatie; Saoedi-Arabië. Helaas geen foto’s van binnen maar van buiten ziet het er toch al spectaculair uit!

Een huisje, letterlijk in de duinen. Deze kan je vinden in Atlantic Beach in de VS. Je moet wat als je een tof vakantie huisje wilt. Dit dacht de eigenaar dus ook en bouwde naast zijn huis dit ondergrondse bijzondere pareltje.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… In Zweden kan je hier overnachten! Dit is 1 van de boomhotels die er staan, dus mocht je een keer naar Lapland willen, de overnachting heb je al!

“Flintstones, meet the Flintstones. They’re a modern stone age family”

Hoe bijzonder, zowel je huis als je tuin in het stenen tijdperk. Dit huis staat in Malibu en heeft een prachtig uitzicht op de Stille Oceaan. Het plaatje klopt bijna helemaal. De keuken was vroeger misschien niet zo luxe, maar deze heeft wel alles maar dan in stijl. Wanneer het donker is, is het huis prachtig verlicht door alle (ingeboorde) ramen.

You may like