In SHOCK! Na het zien van ‘EWOUT” over bilvergroting in Turkije.

In SHOCK! Na het zien van ‘EWOUT” over bilvergroting in Turkije.

Je ziet het steeds vaker voorbij komen op Social media. Vrouwen, meisjes die kiezen voor een cosmetische ingreep. Sommige doen dit gewoon in Nederland, maar steeds vaker zie je dat ze afreizen naar Turkije. Het is hier een stuk goedkoper, maar ook de regels liggen hier blijkbaar iets anders als in Nederland. Er is meer mogelijk. En mocht je ter plekke bedenken dat je toch nog iets toe wilt voegen aan je behandeling of iets extra’s wilt laten doen, dit is geen enkel probleem.

Contant betalen, snel een contract ondertekenen kort nadat je bent flauwgevallen, je niet goed voelt en totaal niet zelfstandig kan nadenken. Om vervolgens je arts te ontmoeten net voor je operatie… NORMAAL?

Ook zien we tegenwoordig dat steeds meer jongeren aan het “ideaal beeld” willen voldoen. Maar wat is dan precies het ideaal beeld? Je hebt tegenwoordig allerlei apps en filters die je kan toepassen om het “het perfecte plaatje” te kunnen laten lijken. Maar is dit wat je echt wilt?

Na het zien van “Ewout”, wat ik persoonlijk vrij heftig vond, denk ik dat we onszelf moeten afvragen of het ideale, wel het ideale is. Jezelf de vraag stellen; “waarom accepteer ik mezelf niet gewoon zoals ik ben.”

Kijken is zeker de moeite waard.

You may like