“Ik ga op vakantie en neem mee… de kinderen en een wandelende Soa”

single-image

Ingezonden door: Anoniem
Namen zijn i.v.m. Privacy vervangen

Och wat keek ik er naar uit! Eindelijk weer op vakantie! Het afgelopen jaar was chaos, we hebben twee kinderen van 4 en een 9 maanden, welke de jongste het eerste half jaar de nodige aandacht nodig had. Sliep slecht en na een doktersbezoek kwam er reflux uit. Slapeloze nachten dus en allebei toch ook wel een drukke baan. Dus we hadden bedacht; 2 weken all inclusieve, zodat moeders ook een beetje kon relaxen. Klinkt helemaal fantastisch toch?

We waren er samen ook aan toe, thuis liep alles een beetje langs elkaar heen en mijn man vond het erg belangrijk om ook nog met zijn vrienden op pad te gaan. We zouden vrijdag nacht om 6 uur vliegen naar Griekenland. Super fijn dan heb je daar de hele nacht nog. Mijn man had het idee bedacht om toch nog even naar de kroeg te gaan voordat we zouden vliegen. Ik vond dit op zich niet zo erg, kon ik op tijd naar bed om toch nog even een paar uur te slapen en alle koffers stonden klaar. We moesten om half 3 weg zodat we ruim op tijd op het vliegveld zouden zijn. Toen ik de kinderen aan het aankleden was, was mijn man er nog steeds niet. Om 2 uur hoorde ik de voordeur en kwam er iemand straalbezopen thuis. Ik was verbaasd. Hoe kon hij dit nu doen? We moeten zo weg! Zijn antwoord was; jij hebt toch ook een rijbewijs. En daar ging ik, met twee kinderen die nog hartstikke moe waren en een man waar de alcohol en sigaretten lucht vanaf kwamen.

Geland, voor mij voelde dit meteen een stukje ontspannen. Het was hartstikke heet, bij de aankomst van ons prachtige hotel werden we hartelijk verwelkomd en werd direct gezegd dat wij ook konden genieten van onze vakantie omdat er een fantastisch animatie team aanwezig was. We konden de kids gewoon brengen! Mijn man was meteen enthousiast, alhoewel ik niet weet of dit is voor de animatie dames of voor de mevrouw achter de receptie, of het feit dat hij de kinderen kon droppen.

Koffers naar boven en mijn man leek het dus direct een goed idee om de kinderen even weg te brengen zodat wij wat konden ontspannen. Ik vond dit helemaal geen goed idee, want de kids moesten ook even wennen aan hun nieuwe omgeving. Weg was hij.. Na anderhalf uur ben ik toch maar is gaan kijken waar hij bleef. Hij was niet bij de animatie, de kids wel, heel vrolijk en ik zag ze genieten. Een meisje van de animatie zei dat ik maar naar het strand moest gaan, wat ik daar zag… Meneer lag op een handdoekje intens in elkaar te kussen… We waren er nog geen 3 uur.

Mijn wereld stortte in, we waren zo gelukkig! We hadden alles. Ik besloot om dit vanavond met hem te bespreken wanneer de kinderen in bed lagen. 20.00 uur, kinderen lagen op bed, babyfoon mee zodat wij nog een drankje konden doen. Mijn hart zat in mijn keel, “Ik heb je gezien met een andere vrouw” mijn man keek op en begon te lachen. “Lieverd, als dit de eerste keer is dat je dit hebt gezien dan ben je wel echt heel naïef”. Ik wist niet wat ik uit moest brengen, niets te zeggen. Hij ging door; “Ik hou ontzettend veel van je, ik ga niet bij je weg, jij zorgt voor de kinderen zodat ik mijn ding kan doen”.

Dit was het, was dit het echt? Zo ook? Blijkbaar was hij blij dat hij zijn verhaal had gedaan, ik heb hem de hele vakantie niet gezien, behalve met andere vrouwen. Naar huis was geen optie, de kinderen hadden het fantastisch en ik had deze toch ook gewoon verdiend?

Payback time. In de vakantie veel contact gehad met mijn familie. Woest. Maar goed wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe. Mijn familie heeft al zijn spullen uit het huis gehaald en de sloten vervangen. Bij thuiskomst kon ik naar binnen en meneer bleef verontwaardig buiten staan. Nu het financiële gedeelte nog, maar dit moet geen probleem zijn!

Heb je zelf ook een verhaal wat je graag wilt delen? Mail ons naar redactie@femmes.nl

You may like