“Ik ben een sugardaddy en dat bevalt mij prima”

single-image

Ingezonden door: Anoniem
Namen zijn i.v.m. Privacy vervangen

Ferry is 59 en al 9 jaar sugardaddy, hij spreekt het liefst of met vrouwen tussen de 30 en 35 jaar oud.

Ja het klinkt misschien een beetje vreemd en veel mensen kunnen het zich niet voorstellen. Maar ik was er klaar mee. Ik ben ruim 25 jaar getrouwd geweest met een fantastische vrouw en ben gezegend met twee mooie gezonde jongens van inmiddels 19 en 17 jaar oud. Helaas door mijn werk, zijn we uit elkaar gegroeid. Ook ontzettend logisch want ik was er nooit. Als ik dan thuis was zat ik toch weer vaak achter de laptop of was ik met werk bezig. Maar goed, daardoor hoefde mijn vrouw niet te werken en kon ze alles doen wat ze maar wilde. We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan overigens. Ik heb daarna nog wel wat dates gehad maar ik merkte dat ik er klaar mee was. Ik wilde geen verplichtingen meer. Ook merkte ik naarmate ik ouder werd, ik jongere vrouwen interessanter vond dan vrouwen van mijn leeftijd. Ik denk dat het een soort midlife crisis is ofzo. Ik heb nog een tijdje aangemodderd met een dame van 23 jaar oud, toen ik zelf 54 jaar oud was. Je mag er van vinden wat je wilt, maar ik vond het fantastisch.

Nog steeds ben ik veel aan het werk, ook al is het financieel niet meer nodig. Ik hou van mijn werk en eerlijk is eerlijk, dan zijn mooie vrouwen een mooi extraatje. Wel gaat er veel tijd in zitten om een “sugarbaby” te vinden. Ik ben best kieskeurig. Het fijne is wel, ik weet van te voren wat ik kwijt ben. Vaak als ik een zakenreis heb, kies ik ervoor om een meisje mee te nemen, de bedragen variëren dan van tussen de € 1000 a € 1800 euro voor een weekend. Klinkt eigenlijk schandalig he? Maar ja, ik heb het hele weekend sex, het hele weekend gezelschap en ben nooit alleen. Soms boeit het me ook niet, dan is ze zo vreselijk sexy, dat ik alleen maar denk, daar moet ik in.

Er zijn hele mooie en interessante vrouwen, vrouwen met wie ik vaker wil afspreken maar er zijn toch ook echt vrouwen geweest die zich anders voordeden in de chat dan toen we afspraken. Het fijne is dat je dat dan ook gewoon kunt zeggen. Ik heb een ontzettend leuk (qua uiterlijk) meisje van 32 jaar oud gehad. Maar toen ze begon te praten, was mijn intresse eigenlijk al verdwenen. Het taalgebruik, haar interesses en haar ideeën, totaal maar dan totaal anders dan toen we chatten. Ook in bed was het een dood vogeltje. Ik heb haar netjes betaald met de mededeling dat dit wel de laatste keer zou zijn.

Volgende maand staat er een weekje Miami op de planning, ik ben nu al met de voorbereidingen bezig en moet kiezen welke sugarbaby ik mee ga nemen 😉

 

 

You may like