Herken jij jezelf hierin? Dan is het nu tijd om op de PAUZE knop te drukken

Herken jij jezelf hierin? Dan is het nu tijd om op de PAUZE knop te drukken

Een uitdagende baan, een hobby waarin je je creatieve skills kunt ontwikkelen, een rijk sociaal leven, jezelf ontplooien, een goed baasje zijn voor je hond of kat, een goede partner zijn en nog een schoon en opgeruimd huis hebben. Ja ik (en wellicht jij ook) wil het allemaal! Het maximale uit je leven halen is het ultieme doel. Soms voel je het al ik moet uitkijken maar toch ga je door. Maar wanneer is echt tijd om op die pauze knop te drukken?! Ik ben de afgelopen periode flink over mijn eigen grenzen gegaan en probeer er nu achter te komen hoe ik dit had kunnen voorkomen. Welke signalen heb ik gemist en vooral hoe kan ik ervoor zorgen dat dit mij nooit meer overkomt. Ik zet de belangrijkste signalen voor je op een rij! 

  • Je bent sneller geïrriteerd
  • Je bent sneller emotioneel
  • Je geniet minder van leuke dingen
  • Je hebt nergens zin in
  • Je zit niet lekker in je vel
  • Je kan je moeilijk concentreren

Sterkte en succes toegewenst ladies!
Ik hoop dat jullie er iets aan hebben! 

Liefs xxxx Nadine

You may like