Dit giga grote tropische zwemparadijs is dichterbij dan je denkt!

Het grootste tropische zwemparadijs maar dan dichtbij.

Op zoek naar een tropische vakantiebestemming en niet ver weg? In Duitsland vind je het Tropical Islands Resort. Je waant je in een ware tropische vakantiewereld. Zo is er een exotische waterwereld en in de betoverende lagune kun je door de grotten dwalen. Daarbij kan je ook nog is lekker relaxen aan de zee, op een tropisch zandstrand. Naast het dat het binnen enorm groot is, is er buiten ook genoeg te doen. Zo zijn er genoeg waterattracties, ligvelden, sportvelden en wellness mogelijkheden.

Maar… er is nog meer. Zoals een stroomversnelling van 250 meter lengte. Wil jij lekker vertoeven in de wellness? Geen probleem dit kids kunnen zich volledig uitleven in het kinderspeelparadijs. Hier is een enorme klimwand en een kartbaan. En niet te vergeten de gigantische glijbanen.

Wil je alleen een dagje dan is de entree 46 euro voor volwassenen en kinderen tot 5 jaar gratis. We kunnen ons meer voorstellen dat je er een overnachting bij wilt of misschien zelfs twee. De prijzen variëren, maar om een voorbeeld te geven; 2 volwassen en 2 kinderen tot 15 jaar, 2 nachten is in augustus ongeveer €420.

Check hieronder nog wat meer foto’s, ben je overtuigd? Onder de foto’s staat de link waar je kan boeken!

Het ziet er in ieder geval tof uit en zijn benieuwd naar jullie ervaringen en/of tips, mochten jullie er al geweest zijn.

Zo niet; boeken en nog meer plaatjes kijken kan je hier!

You may like