Epische wereldreis; Langste en meest complete cruise ooit!

Epische wereldreis; Langste en meest complete cruise ooit!

Altijd al een wereldreis willen maken? Misschien is dit dan jou kans! (wel met een behoorlijk prijskaartje) Royal Caribbean besloot om de langste en meest complete cruise rond de wereld aan te bieden.  Dit betekend; alle continenten bezoeken, 60 landen, 150 bestemmingen en 11 wonderen in een reis van 274 nachten. En.. All inclusive. Check hieronder je reis en een filmpje over jou droomreis!

 

 

 

Ja.. waar moeten we beginnen, of eindigen? Je ziet zo verschrikkelijk veel moois! Teveel bestemmingen om te benoemen, teveel foto’s en bezienswaardigheden…

Van 10 december tot 11 februari zal je expeditie in Amerika en Antarctica beginnen, met 36 bestemmingen in 64 dagen varen. Je begint in Miami naar Bahamas en via het Caribisch gebied (ABC eilanden), Barbedos naar Brazilië, Argentinië, Tierra del Fuego en dan omhoog naar Californië. Je komt langs de Iguazú Falls in Argentinië, welke adembenemend zijn.

.Van 11 februari tot en met 9 mei zal je je bevinden in de Stille Oceaan en Azië, met 40 bestemmingen in 87 dagen, waaronder Hawaii, Tahiti, het Great Barrier Reef in Australië, Bali, Japan, Korea, Vietnam, Singapore, China en India en nog veel meer.

 

Van 9 mei tot 10 juli zal je rond het Midden-Oosten en de Middellandse Zee zijn. Je zal in 63 dagen 44 bestemmingen aandoen, waaronder Dubai, Egypte, Jordanië, Griekenland, Italië, Frankrijk en Spanje. Maar ook Kroatie en Montenegro, staan bij deze bestemmingen.

 

Het vierde en laatste deel van 10 juli tot en met 10 september, met 40 bestemmingen in 63 dagen, vertrekt vanuit Spanje en Marokko om de Oostzee te bereiken tot aan St. Petersburg, vervolgens de Scandinavische hoofdsteden aan te doen, een tussenstop in IJsland te maken en New York te bereiken.

 

Welke bestemmingen staan nog op jou bucketlist?

 

Deze reis is te boeken vanaf ongeveer €52.000 per persoon. Je vertrekt in December 2023 en komt in September 2024 weer terug. Je vaart op het schip Serenade of the Seas, wat alle luxe heeft die je maar kan wensen. Het heeft maar liefst 13 dekken, met alles wat je maar kan bedenken. Van een zwembad naar een spa of een theater. Aan luxe zal het je dus niets ontbreken.

 

,

Hieronder een filmpje van de Royal Caribbean Cruise!

You may like