Een plekje voor op je bucketlist: Overnachten in een uitschuifbaar huis!

Een plekje voor op je bucketlist: Overnachten in een uitschuifbaar huis!

Toen ik dit voorbij zag komen dacht ik direct; “JAA dit wil ik” Even helemaal niks, even helemaal samen zijn en genieten van de kleine dingen. Dus deze staat zeker op mijn bucketlist. 

Op Holenberg staan enkele Cabins ANNA. Deze Cabins zorgen voor een magisch verblijf in de natuur. Leef met de natuur, slaap in de natuur, kook in de natuur en geniet vooral van alles wat soms zo minimalistisch kan zijn!

Overnachten met net dat beetje meer…

Schuiven, schuiven, schuiven

Dat net dat beetje meer is dat je waarschijnlijk sprakeloos zult zijn. Dit huisje bestaat namelijk uit verschillende lagen, die los van elkaar kunnen bewegen. Je kunt dus bijvoorbeeld kiezen of je in de buitenlucht wilt slapen, samen in bad bij een mooie sterrenhemel, of juist afsluiten als het weer het niet toelaat. Wanneer alle lagen dicht zitten is de cabin gesloten en heerlijk voor een winterse avond. Wanneer je de eerste schil open schuift, bevind je je als het ware in een glazen ruimte. De muren en het dak van deze schil zijn allemaal van glas. Op deze manier beleef je buiten, kan het bij een wat mindere mooiere dag nog steeds comfortabel zijn. En dan nog de laatste schil die je na het openschuiven buiten laat leven. Het is zelfs mogelijk om op deze manier buiten te slapen, onder de donzen dekbedden. Maar er is meer… Het grote tweepersoonsbed is het middelpunt van de cabin en ook een hele fijne plek om te ontspannen. Maar dit kan ook bij de houtkachel met twee heerlijke stoelen. Er wordt gezorgd voor voldoende hout, dus je kan helemaal los. Wanneer je het bed een stukje opschuift en je de drie luiken in de vloer opent vindt je een bad onder de houten vloer.

Check hieronder meer foto’s en filmpjes!

 

Ziet er toch fantastisch uit? Boeken kan je hier! Mij lijkt het zeker een unieke en leuke ervaring. Wij zijn benieuwd naar die van jullie!

You may like