Droomhuis: Drijvende villa in Dubai met glazen bodem

Droomhuis: Drijvende villa in Dubai met glazen bodem

Dubai staat natuurlijk al bekend om de buitengewone en extravagante gebouwen die er staan. Nu hebben ze weer iets wat je niet in het dagelijks leven zomaar tegenkomt, tenzij je er woont. En dat is nu mogelijk op te kopen, wel met een pittig prijskaartje, maar mocht je het hebben dan ben jij wel echt een Queen. Midden op zee staat een luxueuze villa met drie verdieping, waaronder één verdieping die volledig onder water staat.

De zogeheten drijvende Seahorse villa in Dubai ligt afgemeerd rond de World Islands, kunstmatig gemaakte eilanden met elk een naam van een officieel land. Dit drijvende huis ligt heel toevallig tussen thema-eilanden Nederland, Duitsland en Zweden, en op die manier is Nederland toch nog een beetje dichtbij.

De middelste en bovenste verdiepingen liggen op en boven zeeniveau. Op de middelste verdieping vind je de woonruimte, die grenst aan de eetruimte. Wil je lekker in de zon liggen? Er is een ook heerlijk zonnedek.

Op de bovenste verdieping heb je een prachtig terras inclusief loungebank, een jacuzzi, mini bar en een buitenkeuken. Je kunt hier heerlijk chillen met vrienden of familie. In totaal willen ze 131 van dit soort villa’s maken. Geïnteresseerd? Voor een kleine 3 miljoen is het voor jou!

 

You may like