Door dit te doen kom je binnen no-time van je kater af!

single-image

Was het gister avond net IETSJES met de nadruk op ietsjes šŸ˜‰ te gezellig? De drank vloeide rijkelijk en ja… dat voel je dan toch ook de ochtend erna. Maar je hebt toch voor het slapen gaanĀ paracetamol genomen met een glas water? Hoezo heb ik dan toch die vreselijke kater? Gelukkig zijn er een aantal manieren om hier zo snel mogelijk een einde aan te maken.Ā 

Dus kleed je maar vast om en zet je feestneus maar weer op, want vanavond ben jij gewoon weer het vrouwtje en kan jij er weer fris en fruitig tegen aan!

Mocht je geen kater hebben maar wel weten dat je het weekend een leuk feestje of borrel hebt, dan kan je vast naar de supermarkt om in te slaan, heb je het in ieder geval vast in huis. No worries, be happy šŸ™‚

Tip van flip nummer 1;

BEWEEG; Ik zie je denken “hoe dan”. Ik ben blij dat ik Ć¼berhaupt nog leef, laat staan dat ik iets moet gaan doen. Maar geloof me, het werkt. Ga een stukje fietsen of wandelen. Zo stroomt er weer bloed naar je hoofd en voel je je een stuk frisser.

Tip van flip nummer 2;

ETEN; Er is veel voedsel dat helpt bij en kater. Om te beginnen bij een eitje. Ook bananen kunnen je beste vriend worden bij een kater; die zitten boordevol met mineralen en dat is nou juist wat je verliest na een avond stevig drinken. Heb je bij het lezen van het eitje of banaan al het idee dat je moet spugen? Eet dan droge crackers of beschuit. Eet in ieder geval wat en zeg dikke doei tegen je kater.

Tip van flip nummer 3;

DRINK; We moeten hier wel bij vermelden dat dit niet om alcoholische drankjes gaat ;). We bedoelen eigenlijk kokoswater en tomatensap. Kokoswater bevat veel elektrolyten, ideaal voor je hydratatie. Tomatensap zorgt ervoor dat je bloedsuikerspiegel weer op peil komt. Super smerig toch? Maar goed alles wat werkt om van die kater af te komen.

 

Kortom; Naar de winkel, eieren, bananen, beschuit, kokosmelk en tomatensap halen. O en een nieuwe fles wijn, want die is op.

You may like