Center Parcs introduceert de eerste loopingglijbaan in Nederland!

Center Parcs introduceert de eerste loopingglijbaan in Nederland!

Wie is er niet ooit in Centerparcs geweest? Nu een reden om toch weer een weekendje of midweekje te boeken. Center Parcs de Kempervennen heeft namelijk een primeurtje! Zij komen met de allereerste loopingglijbaan van Nederland.

 

Op een plateau een glazenbuis instappen, vervolgens een knop drukken en dan wachten…..de grond verdwijnt onder je voeten en de rest weet je.

 

Centerparks de Kempervennen is een park in Brabant. Het park heeft al een waterparadijs genaamd Aqua Munda, waar je nu kunt genieten van een golfslagbad, wildwaterbaan en koraalbad met tropische vissen, maar word verder uitgebreid met deze 80 meter lange waterglijbaan die bestaat uit een valluik op 13 meter hoogte, gevolgd door een vrije val en een looping. De glijbaan heeft, voor de veiligheid, een luik en een trap. Gasten kunnen dus zelf uit de glijbaan stappen en naar beneden lopen. Om het nog gekker te maken, komt er nog een bandenglijbaan bij van 130 meter. Klinkt niet verkeerd toch? De planning is dat dit in April 2022 open moet gaan. Dus mocht je tegen die tijd een weekendje weg willen, plan hem dan in ieder geval na April!

 

Mocht je willen weten hoe een loopingglijbaan er aan toe gaat, Check dan hieronder een filmpje!

 

You may like