Bijzonder slapen en DAT gewoon in Nederland!

single-image

Slapen in een Iglo doe je gewoon in het Friese Olderbekoop, vlakbij het natuurgebied Delleboersterheide. Dit leuke Tiny House staat midden in de natuur en heeft een buitendouche en sauna. Lekker hapje en drankje mee en ontspannen en vooral genieten!

Hoeveel boomhutten heb jij gebouwd vroeger? Als kind wilde je hier sowieso in slapen vroeger. Deze boomhut staat in Drenthe op een mini camping. Dus voor kids genoeg te doen. In de hut op palen kan je met maximaal 6 personen slapen

In Enschede kan je slapen in deze helemaal opgepimpte pipo wagen. Alsof slapen in pipowagen nog niet bijzonder genoeg is kun je bij deze overnachting ook nog een overdekte jacuzzi en sauna bijboeken. Deze staan in je eigen privé tuin. BOEKEN!

Heb je geen hoogtevrees? Boek dan nu een overnachting in een hijskraan in Den Bosch! De hijskraan staat aan de rand van de stad aan het water. Helemaal tof is, de hijskraan werkt ook nog, dus het uitzicht kan je zelf bepalen zodra je aan de knoppen gaat zitten.

Zie jij jezelf al zitten op je eigen eiland op de Vinkeveense plassen? Het word weer zomer, dus je kan heerlijk neerploffen op de lekkere ligbedjes en natuurlijk een duik nemen!

In Roermond kun je een kamer boeken in een oude gevangenis. Het Arresthuis beschikt over een fitnessruimte en een sauna en het ziet er gelikt uit! Ook ligt het ideaal om de rest van Roermond te verkennen!

Heb je altijd al willen weten hoe een cruiseschip er van binnen uit ziet? In Rotterdam kun je hier nu overnachten en is van alle gemakken voorzien! ‘s avonds kun je lekker uit eten op het schop en er is een gratis pendeldienst aanwezig waardoor jezo de rest van Rotterdam kan verkennen! O ja, vergeet je zwemspullen niet!

Normaal zit je hutje mutje in een vliegtuig, hoe lijkt het je om een heel vliegtuig, met alle gemakken voorzien voor je zelf te hebben? Dit kan in Teuge. Je slaapt tussen de vliegtuigen en aan boord vind je een sauna en wellnessbad. Op het terras kan je alle vliegtuigen zien opstijgen en landen, dus ook leuk met kids!

You may like