Betrapt door mijn buurman.

single-image

Ingezonden door: Anoniem
Namen zijn i.v.m. Privacy vervangen.

 

Ciara (32) woont samen met Barry (34) en hun pasgeboren zoon Levi (14 maanden) en werken beide 4 dagen. Vrijdag is papadag en op woensdag is mama altijd vrij. Wel gaat Levi op woensdag en vrijdagochtend naar de kinderdagopvang zodat papa en mama ook even tijd hebben voor zichzelf. Sporten, nagels, kapper, weekboodschappen, noem het maar op. Meestal halen ze Levi rond een uur of 1 op van de dagopvang zodat ze daarna alle tijd voor hem hebben.

Tijd voor jezelf vinden Ciara en Barry erg belangrijk. Sinds de kleine er is merkten ze dat het sporten of zelfverzorging er nogal eens bij inschoot. Wat een werk is een kleintje toch! Aangezien de andere dagen opa’s en oma’s er voor Levi waren besloten ze dan ook om 2x in de week Levi naar de opvang te brengen. Gewoon voor een ochtend. Dan hadden ze de ochtend voor hun zelf, even snel door het huis heen, de was wegwerken, boodschappen, sporten het maakte niet uit. Dan hadden ze het weekend ook volledig samen en konden ze genieten.

Het was woensdag ochtend en Ciara had Levi naar de opvang gebracht. Het huis was een puinhoop en het was hoog tijd om op te ruimen. Of te wel; de grote schoonmaak. Kledingkasten werden uitgezocht en het was hoog tijd dat er ook gewoon spullen weggegooid moesten worden.

Tijdens het opruimen kwam ik “het geheime doosje” van mij en Barry tegen. Ik raakte spontaan opgewonden. Voor ik het wist lag ze op bed met haar vibrator. Waar ik alleen geen erg in had, was dat de gordijnen openstonden en de iets te nieuwsgierige buurman kon meegenieten vanuit zijn slaapkamer raam. Op het moment suprême keek ik naar buiten en zag mijn buurman met zijn stijve leuter aan de overkant staan. Hij was zich gewoon aan het aftrekken op mij!  En ik had gewoon echt niks door. Ik wist niet hoe snel ik alles weg moest doen en me moest fatsoeneren. Gênant! Ik wist niet zo goed wat ik erger vond, mijn buurman die me gezien had, of dat hij zichzelf aan het aftrekken was op mij. We kwamen elkaar regelmatig tegen, maar sinds dat moment was het redelijk ongemakkelijk. Hij kwam ook regelmatiger vragen of we zin hadden in een borreltje, of als we een keer weg wilden gaan dat hij het prima zou vinden om op te passen. Mijn man vond dit eigenlijk best een goed idee. Maar ik.. Ik kon dit niet meer aanzien en de volgende keer dat ik de buurman zag heb ik mijn excuses aangeboden en gezegd dat ik de volgende keer wat secuurder zou zijn. Het antwoord van mijn overbuurman was “ach schat, als je wilt dat ik je help als je man er niet is, dan geef je maar een gil”. Dit moest toch gewoon stoppen? Dit ging echt veel te ver! Hij was ook gewoon getrouwd en had 2 puberende kinderen.

Ik heb het uiteindelijk aan mijn man verteld en ook de reactie van de overbuurman. Hij moest om het voorval eigenlijk alleen maar lachen, maar vond de reactie van de buurman wel vervelend. Hij had besloten om naar de buurman toe te gaan en te vertellen dat hij van het voorval gehoord had maar het fijn zou vinden als hij zijn vrouw met rust zou laten en geen scheven opmerkingen zou maken. Sindsdien zien we de buurman steeds minder vaak…. Alhoewel ik wel in de gaten gehouden wordt 😉

 

 

Heb jij ook een verhaal wat je graag wilt delen maar anoniem moet blijven? Stuur ons dan gerust een berichtje naar info@femmes.nl

You may like