Ben jij een paardenmeisje? Dan herken je misschien deze vooroordelen

single-image

Paardenvrouw; deze is voor JOU! Vergeet al die stomme vooroordelen, want wij vertellen je hoe het wel zit! 

Er bestaan namelijk best wel wat vooroordelen over paardenmensen, maar is dit wel zo terecht? En welke heb jij wel eens naar je hoofd geslingerd gekregen?

DE VOOROORDELEN; 

1; Je ruikt altijd naar hooi en poep
Oké, we moeten toegeven wanneer je van de manage komt het niet altijd even lekker ruikt. Maar je bent dan ook hartstikke druk bezig geweest in de stal. Natuurlijk ga je daarna onder de douche en trek je andere kleren aan. Maar denk je dat mensen in de sportschool altijd zo lekker ruiken? Sterker nog, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, je wilt dat jou paard niks te kort komt. Dus alles moet tip top in orde zijn!

2; Je hebt veel geld
Was het maar zo een feest. Weet je hoeveel het kost om een paard te onderhouden? We werken er keihard voor om de stalkosten, dierenarts ed. te kunnen financieren.

2; Je hebt alleen tijd voor je paard
Onzin, je bent er waarschijnlijk wel vaak maar een hond moet je toch ook drie keer per dag uitlaten? Sterker nog, je hebt doorzettingsvermogen en bent ontzettend zorgzaam. Door weer en wind naar stal om te zorgen dat jou paard niks te kort komt.

3; Paardrijden is toch geen sport
Ga je voor de grap een keer een dagje mee? Wil je me dan de volgende dag wel even laten weten hoe die kadetjes van je aanvoelen? Thnx alvast!

4; Je geeft alleen maar om je paard
Ahh maar natuurlijk, ik vind mijn man en kinderen namelijk echt vreselijk. Net zoals mijn hond en goudvissen overigens. Natuurlijk geven wij veel om onze maatjes, maar naast de paarden hebben wij ook net zo een normaal leven als een ieder ander.

Heb je nog meer onzin of was dit het? 😉 Lieve paardentoppers, geniet van jullie maatjes en hopelijk op mooi weer voor vele mooie buitenritten! 

You may like