Altijd al een zwembad in de tuin gewild? Deze passen echt overal!

single-image

De plunge pool is in Nederland nog niet zo bekend maar wanneer je dit gezien hebt, wil je er defenethly eentje in je eigen tuin! Het mini bad is in iedere tuin te plaatsen en redelijk betaalbaar. Ik zeg wel betaalbaar maar als ik kijk dat ik al jaren mijn opblaasbad weggooi, me ieder voorneem om deze toch te bewaren, dan kom ik ook op een leuk bedrag ;).

Waarom je een plunge pool wilt hebben? Check de foto’s hieronder.

 

Ieder jaar waar, lekker weer zwembad op, wanneer je in de tuin zit hoor je waarschijnlijk je buren ook weer tobben met het opzetten van dat o zo leuke zwembad. Je weet wel, zo een plastic ding met van die steunen en beugels. Ow ja en de pomp, die als je geluk hebt werkt. Maar niet getreurd, we gooien er van die chloortabletten in dan lijkt het water nog gewoon schoon. Want ja, die paar dagen mooi weer moet er toch gebadderd worden.

Wij zijn verliefd! Maar voorlopig blijft het even bij het opblaasbadje met die steunen en beugels… Mochten we ergens een geldboompje tegen komen, of de ideale tip voor het zelf maken van deze pareltjes dan horen wij dit natuurlijk graag!

You may like