6x de allerleukste cadeautjes voor moederdag

single-image

Over twee weken is het alweer moederdag. Wil jij je moeder graag verrassen met iets leuks? Wij hebben toffe cadeautjes voor jullie verzameld en deze zijn nog betaalbaar ook!

Dit leuke cadeautje is te bestellen bij verwenboxen.nl en kost maar 19,50 euro! Je kan er zelfs nog een leuk kaartje bij doen met een leuke tekst! Hoe blij wil je je moeder maken? Bestellen? Klik op de foto!

Een bijzonder cadeautje, een wensplantje. Het leuke van dit wensplantje is dat er in het doosje 3 wensbonen zitten. Je hoeft alleen water toe te voegen en om de drie dagen water te geven. Na ongeveer een week zal je zien dat er een plantje begint te groeien! Nog leuker, de tekst op het eerste blaadje zal blijven staan! 12,99, link in foto!

Is je moeder gek van bonbons en een lekker drankje? Dan is dit het ultieme moederdag cadeau! Drankje is naar keuze te bestellen! En nog betaalbaar ook! Wil jij dit leuke cadeautje voor 17,99? Klik op de foto

Welke mama heeft er nog geen lippenbalsem zakspiegeltje? Makkelijk toch? En zeker met een leuke tekst!
De spiegeltjes zijn 6 bij 6 cm en maar 5,95!

Weer net even iets anders dan een standaard kaartje. Verschillende teksten zijn mogelijk! Origineel cadeau voor maar 14,95! Link in foto

Nog zo een tof cadeau! Een fles die je zelf hebt ontworpen met je moeders favoriete drankje! Gin, wijn of bier, keuze genoeg! Wanneer jullie uitgeborreld zijn, kan je de fles altijd nog gebruiken als decoratie of met een leuke kaars! Bestellen maar!

You may like